Here is a review from Jazznyt 18/3-2008 by Niels Overgård.
A very good one but unfortunately only in danish.
Link to Jazznyt
tirsdag, marts 18, 2008


Groovy intensitet
Pellecoustic Quartet: Works ahead (Gateway)
Pelle Fridell er for mange kendt som saxofonist i div. big bands, bla. The Orchestra og Tivolis Big Band, men feks. også i sangerinden Mai Seidelins brasiliansk jazzede Mais Uma, har han været med til at gøre forskel. Han har også studiet Pelles Room, der i de seneste år har stået for en lang række spændende danske jazzindspilninger. Så der er ikke blevet plads til egne udgivelser. En enkelt plade, Go Jaz fra 2002 er det dog blevet til.
Nu er han så klar med sin plade nummer to. Under navnet Pellecoustic Quartet ryster han op med jazz af den glade groovy slags. Eddie Harris smiler bredt i kulissen og har inspireret en del. Fridell har allieret sig med 3 af de seje jazzdrenge. Kasper Villaume på piano, Thommy Andersson på bas og Morten Lund på trommer. Det er så veloplagt velspillet. Musikerne må have sendt mange smil til hinanden under indspilningerne. Man kan ikke undgå at blive smittet af den livsglæde og intensitet, der stråler ud af musikken.
Pelle Fridell har komponeret musikken, der placerer sig et sted mellem fræsende funky soul jazz, som i numrene Tough J I say og Drop blues, hvor sidstnævnte minder meget om Adderleys Sack o' woe. Til det nordisk inspirerede som i Mikro macro og Bubblor.
Pladen er anbefalelsesværdig til dem som trænger til en sammenhængende groovy og spændstig jazzplade -og hvem gør ikke det?
Pelle Fridell:
www.fridell.dk